19 kinderen geslaagd voor eerste damdiploma

Afdrukken
Vrijdag zijn 19 kinderen van de Pater Jan Smitschool geslaagd voor het eerste damdiploma. Helaas was 1 kind niet aanwezig maar zij mag de toets op een later tijdstip nog maken.

De kinderen kregen een toets van 24 diagrammen met bijbehorende vragen voorgeschoteld. Nathalie Gussenhoven heeft mij geholpen met het nakijken van de toetsen. Dankjewel Nathalie dat je mij hebt geholpen !!!
Er waren enkele kinderen die slechts 1 fout hadden gemaakt. Geweldig gedaan hoor. Het mooiste voor mij was dat iedereen was geslaagd voor het eerste damdipoma. Wat waren de kinderen blij met hun diploma !
Heel veel kinderen vinden dammen heel leuk. Heel veel kinderen hebben zich gemeld om mee te doen met het schooldamkampioenschap dat op 9 en 16 januari a.s. zal worden gespeeld.
Voor de eerste keer in de 28-jarige geschiedenis van het schooldammen in Heerhugowaard zal een basisschool in de categorie welpen (gr.5/6) aantreden met vier teams !!! De Pater Jan Smitschool is dolenthousiast met het dammen !!!
Een opa van één van mijn eerste leerlingen op deze basisschool zei ooit. Nico, "je zal het druk krijgen met je lesgeven". De man heeft gelijk gekregen.
In januari krijgt een nieuwe groep van 18  kinderen de eerste damlessen van mij.